PROBAVNI SISTEM

Tvorac je osmislio sistem da biljni i životinjski svijet, svijet insekata i mikroorganizama, na čelu sa čovjekom i čovječicom, uzima komponente vaz- duha, vode i hrane u jednom prirodnom lancu i vrši izgradnju i održavanje svog tijela i proizvodnju.

Biljni svijet iz zemlje crpi hranu, uzima vazduh i vodu, te pod dejst vom sunca i mjeseca i s vemirske energ ije proizvodi razne plo- dove (žitarice, povrće, voće, list, cvijet, stablo) i korijen za hranu životinjskom svijetu i svijetu insekata i mikroorganizama. Opet, životinjski svijet i svijet in- sekata i mikroorganizama vrši proizvodnju (mlijeka, vune, meda, kože i mesa), kroz preradu biljne hrane. Od izmeta životinja se dobija stajsko đubrivo koje daje hranu za biljni svijet.

Čovjek i čovječica treba da budu gospodari u tom svijetu Tvorčevih fabrika bez narušavanja prirodne ravnoteže koristeći u is- hrani plodove i proizvode biljnog i životinjskog svijeta.

Probavni sistem ima veoma važnu ulogu u izgradnji, održavanju stanja i raspoloženja kako fizičkog tako i svemirskog tijela. Vazdušni probavni sistem ima ulogu ventilacije u tijelu i snabdijevanje tijela kiseonikom i ostalim elemen- tima iz vazduha.

Vodeni probavni sistem ima ulogu ispiranja, čišćenja tijela, te osvježavanje duha i duše. Hrana, voda i vazduh su komponente za izgradnju i održavanje tijela, tj. proizvodnju krvi i hormona.

VAZDUŠNI PROBAVNI SISTEM

Tvorac je osmislio svemirsku energiju koja pokreće dušu i tijelo, koja daje pogon plućima da se šire i skupljaju apsorbujući kiseonik i ostale potrebne elemente, kako bi se kr v oplemenila i vršila izgradnja ćelija za potrebe tijela. Vazdušni sistem probave je pr vi i osnovi sistem bez kojeg fizičko tijelo staje sa radom za nekoliko minuta. Od svježine i čistoće vazduha zavisi čistoća fizičkog i svemirskog tijela. Ako smo svakodnevno u prirodnom ambijentu, tada ćemo biti fizički, duhovno, misaono i umno snažni, vitalni i bistri, jer je vazduh čist i oplemenjen raznim prirodnim sadržajima. Rad u gradovima i fabričkim halama u vještačkom klimatizovanom prostoru slabi tijelo, stvara napetost u duši, što dovodi do rastrojst va uma a i misli. Dokaz su spor tisti, umjetnici, naučnici i druga elita koji su porijeklom sa sela, uglavnom iz pr ve ili druge generacije, a već treća je u ofsajdu, kako fizički, tako umno i duhovno.

Vazdušni sistem omogućuje disanje i rad srca. Ako smo previše zaljubljeni i ljubomorni, to polje se steže ili opušta, pa nastaju razne promjene u disanju i radu srca.

Zato ljubav, ljubav, i samo ljubav!

Plućna krila su fina materija koja je smještena ispod rebara, kao mijehov i u kovačkoj radnji, raspiruje vazdušnu struju kroz tijelo i omogućava oplemenjivanje kr vi kiseonikom kao i zaštitu da nečistoća ne uđe u sistem kr votoka. Plućno krilo je prostor u kome radi i djeluje duša ljubavi. Zato imajte ljubav prema svemu, a najviše prema sebi, okolini i Tvorčevim djelima.

Danas čovjek diše plitko, samo plućima. Trebalo bi disati stomakom, pa ga spuštati do karlice, kako bismo osvježili duh i dušu, kako bi tijelo dobilo snagu. To je isto kada se pale krečane i peče cigla, pa se uduvava vazduh koji raspaljuje vatru koja plamen pretvara u kreč, a zemlju u crijep i ciglu.

VODENI PROBAVNI SISTEM

Tvorac nam dade izvorsku vodu da je koristimo za izgradnju, održavanje, hlađenje i ispiranje našeg tijela. Izvorska voda je dobra i zdrava, ona poboljšava krvnu i hormonalnu sliku i daje svježinu cjelokupnom tijelu i duši. Na taj način tijelo bude krepko, svježe, zdravo i moćno, da izvršava energetski pogon duše, program duha i naredbe uma i misli.

Izvorska voda se može dodatno programirati sa opuštajućom muzikom, cvjetovima, dobrom molit vom ili misaonim putem kad je pijemo.

Kad pijemo vodu, ona dolazi u prostor želuca i crijeva, a nju odatle crpe bubrezi koji preko filtera i komora šalju dalje kroz tijelo, a zatim staru vodu koja je izvršila svoju ulogu pranja, čišćenja i osvježenja šalju u bešiku. Tu se skuplja odredjena količina otpadnih voda i specijalnim energetskim pokre- tom duh i duša stimulišu bešiku koja na ot vor izbacuje skupljenu tekućinu van. Na taj način se zat vara krug ulaska i izlaska vode u tijelo.

Ovaj sistem probave pokriva duša osjećajnosti i instik ta tako da strahovi i stresovi, te razne emocije uzburkaju rad bubrega i bešike.
PROBAVNI SISTEM

Tvorac je čovjeku dao prirodne proizvode, biljne i životinjske da iz njih gradi ćelije potrebne za izgradnju i održavanje svog tijela. Znači, svemirska energija preko umaa, misli, duha i duše pokreće žvakanje, gutanje, varenje i kuhanje hrane u želucu, odakle se prerađena upućuje u crijeva. Iz crijeva se crpu potrebni elementi za izgradnju i održavanje kose, kostiju, nokata, mozga, mišića, kože, i drugih organa.

Posebno je važno da se hrana u ustima dobro isitni, izmiješa, pljuvačkom natopi, proguta, kako bi želudac i crijeva lakše varili hranu, sa manje vazduha. Vodu treba piti nekoliko sati prije, a izbjegavati u toku i odmah poslije jela, jer se razvodnjavaju ukusi, mirisi i otežava probava. Hranu iz biljaka najbolje je uzimati svježu, kao i proizvode životinja, jaja, mlijeko, med…

Prerada, termička obrada i konzer vacija hrane slabe iz- vorne mirise i ukuse. Začine, so, šećer, ulje, bijelo brašno, smanjiti, a po mogućnosti izbaciti iz upotrebe, jer narušavaju sistem probave, izgradnje, održavanja i jačanja organizma.