OTVORENE CIRKULACIJE U ČOVJEKU I ČOVJEČICI

Dišemo vazduh, on cirkuliše kroz tijelo dajući osnovu materijalne izgradnje fizičkog tijela. Kad pijemo vodu, ona cirkuliše kroz naše tijelo dajući čistoću i svježinu, zdravlje i krepkost. Kad jedemo plodove biljnog svijeta, i proizvode životinjskog svijeta i insekata, crpe se sastojci (elementi) za gradnju fizičkog tijela. Znači, vazduh, voda i hrana služe da izgradimo i održavamo fizičko tijelo, našu kuću, našu crk vu, da bude uredna kroz izmjenu ćelija, te rastu nokata, kose, kao i automatski popravku oštećenih mjesta.

Vazdušna cirkulacija

Vazduh je prvi i osnovni elemenat za izgradnju i održavanje fizičkog tijela. Bez vazduha materijalni život staje za oko tri minuta. Materjalni čovjek i čovječica dobija iz vazduha potrebne elemente da oplemeni krv, hormone i sve ono što je potrebno za tijelo. Višak vazduha izdišemo kroz usta, tako da pluća uvijek budu dobro provjetrena i snabdjevena kiseonikom i ostalim elementima.

Disanje se može vršiti samo kroz nos ili samo kroz usta ili kombinovano. To sve zavisi od potrebe i namjene i uslova u kojima živimo i radimo.

Najbolji je rad u prirodi, u Tvorčevim fabrikama, gdje se krećemo, što dovodi do pojačanog disanja i provjetravanja pluća. Disanje treba vršiti duboko i to plućima, stomakom, karlicom, pa čak i iz peta da zapnemo (iz petnih žila). To je isto kao kada kovačku vatru raspalimo mijehovima. Svjež vaz(duh) daje moćan duh, a slab, zagađen z(rak) daje rak. Koža je oko nas i štiti naš unutrašnji sistem da ne uđe zagađen z(rak). Vazduhu je dozvoljen samo ulazak kroz usta i nos i lagano osvježenje kože koja takođe diše. Ako prodre zrak u unutrašnjost, nastaje razaranje sluzokože, mišića, organa… Koža diše energetski, vazdušno, vodeno…

Vodena cirkulacija

Voda je drugi osnovni elemenat za izgradnju i održavanje fizičkog tijela. Bez vode život čovjeka staje za nekoliko dana. Razlog je što nema dovoljno minerala za izgradnju i održavanje tijela i elemenata za čišćenje organizma, ispiranja starih ćelija. Ako voda neprestano ne cirkuliše kroz naše tijelo, ćelije se gomilaju i nastaje proces debljanja,

pa čak i to da tijelo tamni, pa dobija neprijatan miris.

Vodu treba piti najviše ujutru rano, od izlaska pa do zalaska sunca, najbolje do osamnaest sati. Kada pogledamo životinje, one odmah prije izlaska sunca idu na izvor da piju vodu, pa tek onda idu na pašu. Tako isto čovjek treba, pr vo dobro da se nadiše vazduha, napije vode, pa da jede, i tek onda da ide na posao. Kada popijemo vodu i pojedemo hranu, vodu crpe (pumpe) bubrezi i istu šalju kroz tijelo ispirajući stare ćelije da bi se na kraju mokraćnim kanalima stigla u bešiku. Nju automatski sistem, nagon za mokrenjem izbacuje van. Minerale i druge sastojke potrebne za organizam uzima sistem za izgradnju i održavanje fizičke vitalnosti. Ta tekućina koja kola iz organizma izvlači višak starih ćelija, soli, minerala i mrtvih bak terija.

Zato, kada je mokraća jako zamućena, kad ima svega i svačega, znak je da čistimo tijelo. Tad ne treba paničiti. Znak je i to da bubrezi (pumpe za vodu) dobro tjeraju vodu kroz tijelo i da čiste organizam.

Voda je ta koja tijelu daje čistoću (zdravlje), a duhu i duši svježinu i okrepljenje, posebno voda sa izvora.

Vode treba piti najmanje dvije litre dnevno, a dalje koliko nam duša traži. Pivo, obojeni sokovi i koka-kola traže da se pije više, jer se stavljaju supstance ovisnosti. Iz vode naš sistem crpi minerale i druge potrebne sastojke za izgradnju i održavanje tijela, za osvježenje i ispiranje unutrašnjih organa.
Zato idite na Tvorčeve izvore. Tamo je voda besplatna.
Cirkulacija hrane

To je treći osnovni elemenat za izgradnju i održavanje fizičkog tijela. Bez hrane materijalni život staje za nekoliko desetaka dana. Kod onih koji pametno koriste vodu, vazduh, toplotu, svjetlost i svemirsku energiju, mogu godinama, a pojedinci čak i decenijama da žive zdravo. Kod hrane najvažnije je da nije hemijski zagađena, da je biljna, svježa, da ima miris i ukus iz prirode, što manje kuhana, izuzev pasulja, krompira, boranije, riže, žitarica, koji se moraju kuhati. Najvažnije je da se hrana dobro sažvaće i lagano proguta, da se što manje zraka uvuče u grlo i želudac. Time hrana bude oblijepljena spolja i iz- nutra sluzom iz usta, koja omogućava lakšu i bolju probavu u želucu. Iz želuca hrana se kuha sa energijom koju dajemo želucu. Ako smo emotivni i preosjetljivi, onda narušimo energetsku stabilnost rada želuca. Skuhana hrana iz želuca šalje se u tanko i debelo crijevo koje crpi sastojke za proizvodnju k r v i hormona i raznih ćelija, za potrebe cjelokupnog tijela.

Ako jedemo biljnu hranu, ona se lako vari. Kada se jede meso, riba, jaja, oni se teško i sporo vare na vatri, a još teže u želucu. To nas zasiti i zaposli, a malo koristi imamo, jer se puno unutrašnje energije potroši.

Meso mnogo crpi našu unutrašnju energiju. Životinje uglavnom jedu biljnu hranu. Konj, bik, slon, žirafa, pa i zec ne jedu meso, jaja i ribu, ali su jaki, snažni, veliki, brzi i moćni.

Za cirkulaciju hrane potreban je miran život, bez napetosti, stresa, straha i velike brzine, te uzimanje proizvoda biljnog svijeta. Brza hrana deblja, slabi tijelo, mnogo energije iz duše crpi, a rezultat su oboljenja i uznemirenost duha. Ako smo pod strahom i stresom, mi ubrzavamo ili usporavamo rad želuca i crijeva, pa dobijemo proliv ili zat vor. I jedni i drugo nisu dobri, jer otežavaju izgradnju i održavanje tijela, a st varaju napetost u duhu i duši. Zato, živimo sa malo, budimo skromni, jednostavni, dišimo punim plućima, uz živi konkretni rad u prirodi.

ZATVORENE CIRKULACIJE U ČOVJEK U I ČOVJEČICI

Ovo nije tipičan zatvoreni sistem cirkulacije, jer krv daje ćelije organizmu i mijenja ih godišnje barem jednom, a one se čiste kroz probavu, mokraću i znojenje. Hormoni služe da organima, zglobovima preko žlijezda daju svježinu, vitalnost i podmazivanje, jednom riječju sjaj. Ove dve cirkulacije, koje daju zdravo tijelo, zavise od svježeg besplatnog vazduha, zdrave izvorske besplatne vode i besplatnih Tvorčevih prirodnih proizvoda, biljnog i životinjskog svijeta i insekata. Čovjek izvještačeni je sve to pokvario i pretvorio u biznis, a narod Božji, oko 90%, pretvorio u ovce za šišanje, a u ratu za topovsko meso i krv.

Cirkulacija krvi je proces kada srce crpi kr v iz rezer voara slezene i šalje preko jetre (filtera) u sve dijelove tijela sa ciljem da mijenja stare, a stavlja nove ćelije. Do oko dvadeset pete godine izgrađuje se tijelo, a od dvadeset pete održava se dok duša ne napusti tijelo. U sistemu kr votoka ne smije se ulaziti iglama niti ubrizgavati bilo koja tekućina. Zato se javljaju infekcije, pa slabe kr vni sudovi, krvna slika, jetra, pankreas, srce…

Tvorac odredi šta da dišemo, pijemo i jedemo. Mi prodavnice napunismo raznim proizvodima iz vještačkih fabrika, pa nas podavi, a krv oslabi, te organi stradaju. Vještačka hrana otežava proizvodnju i cirkulaciju krvi, jer prlja jetru i pankreas, st vara naslage na kr vnim žilama, pa čak i trombove.

Srcu se otežava pumpanje, što prouzrokuje pritisak, jer krv zna da bude rijetka ili gusta, što nije dobro ni za kr votok ni za sistem cirkulacije.

Zaljubljenost, ljubomora, gordost, kao i strahovi i stresovi, utiču na sistem proizvodnje krvi, a posebno na cirkulaciju, jer srce tada ne radi uravnoteženo.

Hormonalna cirkulacija je zat voreni sistem koji ima za zadatak da njeguje tijelo iznutra. Lice treba da sija, oči da svijetle kao tri sunca, koža da je meka i elastična, nokti da se cakle, kosa i dlaka meki kao vuna… To je sistem koji daje glazuru tijelu, posebno unutrašnjim organima i zglobovima. Hormone crpe iz crijeva endokrine žlijezde i višak predaju ih polnom sistemu koji to akumulira u spremištu kod čovjeka u jajima, a kod čovječice u jajnicima. Svaki organ ima svoje žlijezde koje su dio hormonalnog sistema. Neke su velike i opipljive, a mnoge su minijaturne, pa čak skrivene, nevidljive. Za hormonalni sistem važna je ishrana svježim vazduhom, zdravom izvorskom vodom, svježom hranom proizvoda biljnog i životinjskog svijeta. Posebno su orah, kesten, lješnjak, badem i med dobri za jačanje hormonalnog sistema. Hormonalni tokovi i cirkulacije zavise još i od skladne duhovne veze čovjeka i čovječice. Ako su samozadovoljenja ili veze istih polova, slabi se hormonalna cirkulacija. Svježina tijela i ljepota života opadaju.

Stavljanjem spirale ili uzimanjem tableta protiv začeća, uzimanje vijagre, takođe blokira hormionalni sistem, a poseban je problem što današnje žene malo djece rađaju. Tvorčev plan je da se planeta napuni ljudima i svim drug- im Božjim djelima. Uzimanje vijagre za muškost ruši prirodnu potenciju i hormonalnu cirkulaciju, jer silom tjera i prazni sistem, a time puca sav sistem u organizmu… Muškost se dobija radom u prirodi i sa prirodom, kad se muškarac kreće oko 15 km dnevno. Kad se to dopuni i dogradi intelek tualnim radom, muškost čovjeka dospijeva i u starostne godine. U hormonalni sistem ne smije se ulaziti iglama niti u njega ubacivati bilo kak va tekućina, jer narušava prirodni sistem i dolazi do gojaznosti i nemoći.