Nenad Janjetović gostovao na TV “Hepi“

Poznati narodni iscjelitelj Nenad Janjetović Janje, autor nekoliko veoma zapaženih knjiga o alternativnim vidovima liječenja, koristeći prvenstveno energiju iz prirode, gostovao je u programu TV „Hepi“, najpopularnije medijske kuće u Srbiji.

Tokom jednosatne emisije u kojoj je Janetović učestvovao u veoma gledanom terminu, on je govorio od principima i metodama koje primjenjuje sa velikim uspjehom.

-Priroda je izvor sveha, i dobra ali i zla, a od nas zavisi kako će taj dar od Boga iskoristiti. Ukoliko smo svjesni da energija, zdravlje iz priorde uključujući i vasionu, ima presudnu ulogu i ako je pravilno i odgovorno koristimo, to će nam se višestruko vratiti, po dobromer, naravno. Ako smo neodgovorni i bahato se odnosimo premu svemu što nas okružuje a time i prema sebi samima, dospjećemo u velike nevolje – kazao je Janjetović u emisiji TV „Hepi“.


Interesovanje gledalaca za njegov nastup i tumačenje iscjeliteljih sposobnosti, bilo je veliko. To potvrđuju i mnogi seminari koje on održava u Beogradu i Srbiji.

Narodni iscjelitelj Nenad Janjetović Janje, poznat je javnosti u cijelom regionu, po jedinstvenom pristupu u borbu za vraćanje starih znanja, naročito energetskog polja, za zdraviji, sretniji i radosniji život.