PJESNIČKO DRUŽENJE SA PRIJATELJIMA U BANJALUCI

Nenad Janjetović i njegov sin Bojan, koriste svaku priliku da se vide, porazgovaraju i počaste sa prijateljima i kolegama po peru. Tako je bilo nedavno u jednom kafiću u Banjaluci gdje su se nekoliko sati raspredale veoma zanimljive priče. Razgovaralo se o iskustvima, doživljajima, putovanjima i nastupima. Sagovornici su se nadmetali u zanimljivom pripovijedanju da bi razgovore često prekidali pjesmom. U tome je prednjačio doktor Mirko Ljubanić a slijedili su ga profesor Tihomir Levajac, novinar i književnik Ranko Preradović ali ni drugi nisu zaostajali.

-Nekada smo se sastajali jednom sedmično ali se to kasnije prorijedilo zbog naših obaveza. Ovaj put smo se okupili, prisjetili mnogih događaja, opustili se i iskreno, od srca nasmijali. Ovo je za mene istinsko opuštanje jer u našim razgovorima jedino je politika zabranjena tema – kazao nam je Nenad Janjetović koji je odmah nakon ovog susreta otputovao u Srbiju, potom će u Sloveniju, Austriju, Njemačku i druge zemlje.

-Svaki moj dolazak ovdje, mada je to na dan ili dva, predstavlja istinski doživljaj. Ovdje punim baterije, osvježam srce i um i sa novom energijom putujem po Evropi i svijetu – otkrio nam je Janjetović.