JANJETOVIĆI U PORTOROŽU

Nenad Janjetović, najpoznatiji promoter alternativne medicine u regionu i njegov sin Bojan koji postepeno ali uspješno preuzima ovaj posao i sa Nenadom radi u mnogim mjestima Evrope i svijeta, nekoliko dana radili su u Portorožu. U ovom gradu Janjetovići imaju veliko povjerenje i zato mnogi traže njihovu pomoć.

-Veoma smo zadovoljni prijemom, saradnjom sa osobama koji traže našu pomoć. Nastojimo ukazati na vrijednosti prirode, korištenja energije iz svemira i pridržavanja ljudskih i božijih zakonitosti, karakterističnih za život i shvatanje, kako su to činilo naši preci – kazao je Nenad Janjetović, autor brojnih knjiga i naučnih radova na temu korištenja alternativnih izvora energije u liječenju zdravstvenoj uravniteženosti.


-Naši ljudi se po pravilu loše odnose prema vlastitom zdravlju, oni ne poštuju sami sebe niti prirodu koja uzvraća, onako kako se prema njoj postupa. Zato ja uvijek i svima govorim isto, crpite izvore zdravlja iz prirode, nemojte dozvoliti da vas zavedu savremene metode i opsesije nego vladajte sobom i prirodom koja vas okružuje – poručio je Nenad Janjetović.